Selamat Datang Ke NshafeareenCottage

Assalammualaikum salam sejahtera pada kawan-kawan yg sudi megunjung blog saya ini. Saya di sini sekadar utk bekongsi minat, hobi, kenalan dan juga pendapat-pendapat atau idea yg bernas dari kawan-kawan semua, secara x langsung juga megeratkan lagi siraturahim persaudaraan antara kita.. sudi-sudi ye singah selalu. Jemput masuk

Isnin, 1 Februari 2010

Lilin Berubah Wajah

 
siap diperagakan


rupe lilin dari atas

  
belatakan frem gambar, kalau frem tu putih lagi cunkan...


besama faux cake


sebelum di bajukan..malulah hehe.... 

Salam hai utk semua..hari nikan cuti bagi warga kl.. so time lepas lunch tadi x ade nak buat ape masing2 pun kureng sihat..melepak jelah... sambil layan ank buat homework, mamanya pun tangan x reti nak diam buat homework juga, sambil mulut megajar ank hehehe..lilin ni dah lama beli kat Ikea..dah jemu gan baju lama ..so pakaikan baju baru dapatlah tacap sikit kat badan yg becalar tu .. ini hasil bila dah siap..boleh lah begaya dgn kwn2 yg lain ye ...

2 ulasan:

  1. salam kenal dan ziarah sheila..
    akak follow sheila yer

    BalasPadam