Selamat Datang Ke NshafeareenCottage

Assalammualaikum salam sejahtera pada kawan-kawan yg sudi megunjung blog saya ini. Saya di sini sekadar utk bekongsi minat, hobi, kenalan dan juga pendapat-pendapat atau idea yg bernas dari kawan-kawan semua, secara x langsung juga megeratkan lagi siraturahim persaudaraan antara kita.. sudi-sudi ye singah selalu. Jemput masuk

Khamis, 22 Julai 2010

Pelita Itik

Salam semua kita suka bebeno masa dapat gift pelita itik ni dari kawan baik kita Kak Norbie dari Gobok Khazanah Silam, kak Norbie kata kalau sy buka dan negok sure sy melompat..bila sy buka je kotak tu bukan melompat lagi kak Norbie.... siap teguling2 kita hampir nak masuk bawah katil heheheheh lawak kan .... ape pun sy sagga2t teruja..tapi x cukup satu ni kena cari partner jugak bagi ade seri hehehehe TQ sekali lagi Kak Norbei tanda besahabatan kita...

1 ulasan: