Selamat Datang Ke NshafeareenCottage

Assalammualaikum salam sejahtera pada kawan-kawan yg sudi megunjung blog saya ini. Saya di sini sekadar utk bekongsi minat, hobi, kenalan dan juga pendapat-pendapat atau idea yg bernas dari kawan-kawan semua, secara x langsung juga megeratkan lagi siraturahim persaudaraan antara kita.. sudi-sudi ye singah selalu. Jemput masuk

Sabtu, 22 Januari 2011

Pelita Teko Kecik

Salam semua harap sihat ye... actually dah lama buat... saja utk suka2 jeee kalau dah boring tu leh le balik ke bandan asal semula...kira boleh di perbagaikan jugak le teko comel ni...nak isi minyak pun boleh tapi kita x le sampai hati nak menggunakannya just buat cuci mata jeeee heheh ok layan ye ada 3 biji yg kita decokan
 Siap di peragakan....

1 ulasan: