Selamat Datang Ke NshafeareenCottage

Assalammualaikum salam sejahtera pada kawan-kawan yg sudi megunjung blog saya ini. Saya di sini sekadar utk bekongsi minat, hobi, kenalan dan juga pendapat-pendapat atau idea yg bernas dari kawan-kawan semua, secara x langsung juga megeratkan lagi siraturahim persaudaraan antara kita.. sudi-sudi ye singah selalu. Jemput masuk

Isnin, 20 Jun 2011

Duit Emas Seribu Dinar Cenderahati Cukur Jambul


Assalamualaikum....seperti yg di janjikan kemarin ni lah projek nya,.....dah memang niat nak buat gift ni utk kumpulan marhaban semperna majlis cukur jambul baby bungsu saya Sazreen pada 19hb jun semlm..dan juga sy buat lebih utk kekawan dan sedara mara....Duit Emas Seribu Dinar bebentuk gugusan angur amacam gempak tak tajuk ni hehehe tp x boleh di gadai tau hehheh....dari A to Z buatan tagan,,,,Alhamdullilah siap juga sebyak 40 keping....di sini sy kongsi same gambar2 semas proses penyiapannya.....

 Baby Areen nak menolong jugak...menolong kacau mama heeee

7 ulasan:

  1. wow wee....meriahnya. duit emas

    BalasPadam
  2. hai ida heheh ye buat khas utk org marhaban..duit siling tu di balut gan kertas gold heheh

    BalasPadam
  3. hai zana yeee kalau real mmg best kan yg dapat tu...kaya makcik cam tu bg org duit emas hehheeh

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum...

    Banyaknya Duit Dinar...

    BalasPadam
  5. huh hampir-hampir percaya tadi....

    BalasPadam
  6. kreatifnya...
    cantik pulak tu..

    BalasPadam